►  Pályázati tanácsadás
►  Pályázatfigyelés
►  Pályázatkészítés
►  Ügyviteli tanácsadás

 

Pályázatfigyelés

Konzultáció és tanácsadás az európai uniós és hazai pályázatok teljes körére kiterjedően, ami magában foglalja az információs források feltárását, a pályázatok elérhetőségének, feltétel-rendszerének ismertetését, a részvétel, illetve a sikeres pályázás esélyeinek bemutatását.
Folyamatos pályázatfigyelés és javaslattétel aktuális pályázatokra való felkészülésre, illetve részvételre.
Tájékoztatás a hazai és nemzetközi szervezetek támogatási programokkal kapcsolatos tevékenységéről, javaslatok az ezekkel kapcsolatos teendőkre.
Pályázati kiírásokban részletezett feltételrendszer ismertetése, adatgyűjtése, pályázati anyagok továbbítása a megrendelő felé.
Kapcsolattartás a magyarországi támogatási politika szereplőivel.
 

Pályázat előkészítése, generálása

Együttműködés a megrendelővel a pályázati cél meghatározásától a forrás megszerzéséig.
A pályázatok előkészítése témafigyelési és pályázatírói tevékenységet jelent, amit partnerkeresés egészíthet ki. Ezeket a munkákat egyedi megbízás alapján végezzük, a speciális feladatra felkészült szakértők bevonásával.

Pályázat készítés
Pályázati dokumentáció teljes körű kidolgozása: a pályázati anyag tartalmi és alaki elkészítése, a kiegészítő dokumentációs anyagok összeállításának szervezése, a pályázati űrlapok szöveges részének kitöltése, a végső pályázati anyag összeállítása, és végül a teljes pályázati dokumentáció előírt formában történő leadása.


Projektek menedzselése, monitoring vizsgálat lebonyolítása

Sikeres pályázat esetén a támogatott projekt megvalósításához projekt menedzsert biztosítunk, aki irányítja a projekt lebonyolítását, elkészíti a szükséges beszámolókat.


Tanácsadás, tanulmánytervek készítése
Tanácsadói tevékenységünk az európai és hazai pályázati forrásokkal kapcsolatos teljes körű pályázati szakértői munkát jelenti.
Ennek kertében végezzünk gazdasági tanácsadást, pályázati elszámolást, területfejlesztési programok készítését, kistérségi fejlesztési programok készítését.


Kiemelt pályázati területeink

►  AVOP pályázatok
►  HEFOP pályázatok
►  GVOP pályázatok
►  ROP pályázatok
►  KIOP pályázatok
 
Egyéb pályázatok
Hazai állami intézmények által kiírt pályázatok ( pl FVM, Vállalatok, szervezetek, alapítványok által kiírt pályázatok.